Hoofd menu

Het vakmanschap van Joris en de Draak Kindertherapie

kader overig vakmanschap 01Hoe doe ik dat? Mijn praktijk begeleidt kinderen bij het (her)ontdekken van eigen kwaliteiten en mogelijkheden én deze te gebruiken in situaties die voorheen als lastig of moeilijk ervaren werden. Daardoor krijgt je kind (en jij als ouder) inzicht in wat er aan de hand is, maar nog belangrijker, wat er nodig is om weer verder te kunnen!

Joris en de Draak hanteert een unieke mix van krachtige methodes, kennis en technieken waaronder: psychomotorische kindertherapie, creatieve kindercoaching, oplossingsgerichte kindercoaching, gedragstherapie, lichaamsgericht werk, kinderfocussen, rots en water, diverse spelvormen, sport en muziek. Door het bundelen van deze deskundigheid en jarenlange ervaring ontstaat er maatwerk volledig afgestemd op je kind.

En de kinderen? Die vinden het vooral heel erg leuk. Volgens eigen zeggen, zitten ze vaak op voetbal, judo of ballet én op Joris en de Draak. Je snapt vast dat dit soort spontane uitspraken mijn dag helemaal maken!

Voor het optimaliseren van opvoedings- en leersituaties werk ik intensief samen met andere deskundigen, zoals onder meer Praktijk van de Wiel en bureau Broeders.